DESCOBREIX LA VIDA D’UNES DONES AL SERVEI DE LES DONES!

BOADA, Coloma; BRUGUÉS, Irene; FULLANA, Pere (eds.)
Ses Corioses. La vida d’una congregació femenina al Manacor del segle XX. Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2020.

El 2019 celebràvem els 50 anys del pas a benedictines de la Congregació de les Serventes de la Santa Família. En record d’aquelles dones, de la seva vida i del seu testimoni al Manacor de la primera meitat del segle XX, el Servei d’Arxius de la Federació Catalana de Monges Benedictines edita aquesta monografia col·laborativa. Un llibre que és un testimoni de vida, la de les serventes de la Santa Família, la dels nins i nines que es formaren a la seva escola i la d’aquelles manacorines que teixiren xarxa al seu entorn.

.

DEMANA EL TEU LLIBRE OMPLINT EL SEGÜENT FORMULARI:
First
.

.

.

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: