Un any més us oferim la memòria anual del SAF, on hi trobareu tota l’activitat que hem dut a terme durant el 2019.

Tanquem el 2019 amb aquesta memòria, l’última memòria anual del SAF. Ja que no només cloem un altre any, sinó que posem fi a una etapa. Després de vuit anys d’intensa activitat, el SAF es veu obligat a transformar-se.

Amb aquesta memòria, el SAF s’acomiada de tots els col·laboradors, usuaris, estudiants en pràctiques, investigadors, seguidors, amics i amigues que l’han acompanyat en aquesta experiència tan enriquidora. Però aquest no és un punt i final, sinó un punt i seguit; i per la nova etapa, que começarem aquest 2020, comptem amb tots vosaltres!

.
.
.
.
.
Podeu consultar totes les memòries del SAF des de 2012 a l’apartat SAF-Servei d’Arxius/Memòries.
.
.
.
T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: