En motiu dels 300 anys de l’entrada de les monges de Santa Clara de Barcelona al Palau Reial el 29 de juliol de 1718, el Servei d’Arxius de la Federació Catalana de Monges Benedictines (SAF), amb la col·laboració del Museu d’Història de Barcelona, ha elaborat l’exposició virtual Monges a palau! El Monestir de Santa Clara de Barcelona al Palau Reial, 1718-1936.

Monges a palau! és un eina de difusió i recerca on trobareu documentació d’arxiu, imatges antigues, recursos d’investigació… en un format web pensat per tots els públics. Una finestra a l’Arxiu del Monestir de Sant Benet de Montserrat i al fons del Monestir de Santa Clara de Barcelona, que el SAF posa a disposició de la societat i dels investigadors per seguir ampliant i aprofundint en el coneixement de les comunitats benedictines femenines de Catalunya, en el seu passat i el seu present, per construir un futur en comú.

Esperem que en gaudiu!

 

 

 


T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: