Un any més el SAF us ofereix la memòria d’activitat anual, on hi trobareu tots els projectes i tota la programació que el Servei d’Arxius de la Federació ha desenvolupat durant el passat 2017.

El 2017 ha estat un any de continuïtat, de manteniment de l’activitat diària als centres d’arxiu i de grans avenços en el tractament arxivísitic dels nostres fons. Amb 348 consultes o activitats totals i 1.054 usuaris absoluts, les xifres mostren com, més enllà d’algunes fluctuacions en el servei de consulta, el SAF continua avançant cap a la seva consolidació com a servei d’arxius i centre cultural de referència de les benedictines de Catalunya. Esperem que la memòria de tota la nostra activitat durant l’any que deixem enrera us resulti interessant!
.
Podeu consultar totes les memòries del SAF des de 2012 a l’apartat SAF-Servei d’Arxius/Memòries.
.
.
.
.

….

.

.

.

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: