El passat 25 de setembre de 2017, el SAF va participar en el programa 148 de A les portes de Troia de Ràdio Castellà, que s’autodefineix com “un espai radiofònic setmanal on poder xerrar, explicar i debatre per aprendre i donar a conèixer aquells moments de la història que creiem interessants”.

En aquesta ocasió, l’arxivera en cap del SAF, Irene Brugués, va ser convidada per parlar sobre el primer monestir femení des comtats catalans, el monestir de Sant Joan de les Abadesses, i sobre l’expulsió de les seves monges el 1017 per una butlla papal de Benet VIII. Un fet que enguany fa mil anys i que és commemora a través de diverses activitats organitzades pel SAF i la Junta del Monestir de Sant Joan,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i altres entitats.

.

Escola el programa aquí!

.

.

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: