Venit Lumen. Laudes d’Epifania del segle XVI
Sant Jeroni de la Murtra, dissabte 28 d’octubre de 2017  a 19.30 h

.

En el marc incomparable del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, el cor femení Auditexaudi, acompanyat per Santi Figueras a la viola de mà, interpretarà l’ofici de laudes d’Epifania, una pregària alegre i festiva de lloança pel triomf de la llum i la manifestació universal de l’infant Jesús, que cada any, al despuntar el dia 6 de gener, les monges de Sant Pere de les Puel·les celebraven al cor alt de l’església.

L’audició, que escenifica l’ofici de laudes del dia de Reis a inicis del segle XVI, reprodueix les peces que cantaven les monges de Sant Pere de les Puel·les i que avui es troben al cantoral d’Epifania conservat a l’arxiu històric d’aquesta comunitat.

Reviu aquesta solemnitat en el marc incomparable del refetor gòtic del monestir de Sant Jeroni de la Murta a través del patrimoni musical conservat a l’Arxiu del monestir de Sant Pere de les Puel·les!

.
Gaudeix de la Salve Regina que el cor Auditexaudi va interpretar a l’església de Santa Maria de Barberà, el passat 23 d’abril de 2017, al final d’aquesta audició.

.

.

.

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: