El claustre de Santa Clara
canal33, dijous 22 desembre 2016 a les 22:30 h

Aquest dijous 22 de desembre de 2016, el canal 33 emetrà l’últim capítol del programa ArtEndins, i una de les peces d’aquest darrer capítol de la temporada serà el claustre gòtic del desaparegut monestir benedictí de Santa Clara de Barcelona. Podreu conèixer l’única representació d’aquest claustre de la mà de la germana Coloma Boada, priora i arxivera de la comunitat i responsable del SAF, gràcies al quadre que Joan Santís pintà el 1716 i que avui es conserva al monestir de Sant Benet de Montserrat.

 NO TE’L PERDIS!!!

Dos moments de la gravació del programa al monestir de Sant Benet de Montserrat amb la germana Coloma Boada davant el quadre de Santa Clara i a l’arxiu.

..  

.

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: