Els del Tricentenari de l’Ajuntament de Barcelona ens han acompanyat en l’últim itinerari històric del SAF Dos monestirs a primera línia de foc. Sant Pere de les Puel·les i Santa Clara de Barcelona a la Guerra de Successió. Una de les activitats que el SAF ha programat en motiu dels actes de celebració dels tres-cents anys del Setge de 1714, i que ofereix cada últim dissabte de mes.

m

Durant el recorregut, els del Tricentenari varen poder observar com la història i els testimonis documentals conservats als arxius dels monestirs de monges benedictines de Sant Pere de les Puel·les i Sant Benet de Montserrat ens permeten entendre la Barcelona de 1714 i el que visqueren els seus habitants, mentre observem una Barcelona molt diferent de la que hi veiem quan hi passegem avui dia.

m

Podeu llegir la crònica sencera de l’itinerari a:

http://tricentenari.bcn.cat/ca/programa/croniques-i-fototeca#node-662

m

Per més informació o reserves envieu un correu a reservesSAF@federaciobenedictines.cat.

m

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: