En motiu dels actes de commemoració del Tricentenari del Setge de 1714, el SAF durà a terme tot un seguit d’activitats de difusió des del setembre d’enguany fins a finals de 2014. Activitats que volen donar a conèixer el paper que desenvoluparen durant la Guerra de Successió (1701-1714) les dues comunitats de monges benedictines de la ciutat de Barcelona, Sant Pere de les Puel·les i Sant Antoni i Santa Clara de Barcelona. Dos monestirs que visqueren la guerra i el setge a primera línia de foc, i que en deixaren testimoni escrit en els seus respectius arxius històrics.

m

m

m

En motiu doncs, dels inicis dels actes de commemoració del Tricentenari, aquest setembre el SAF posa a disposició dels més petits la reedició actualitzada i personalitzada de la Petita Història de Rafael Casanova i l’Onze de Setembre, de l’Editorial Mediterrània, amb il·lustracions de Pilarín Bayés. Una forma entretinguda per explicar als més petits els fets històrics que visqueren els nostres avantpassats en la Guerra de Successió i el setge de 1713-1714.

m

A més, l’edició oferta pel SAF incorpora una fitxa didàctica per aprendre tot jugant! Feu ja les vostres comandes!t! Amb ella, els nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària, podran apropar-se i conèixer la vida de les monges benedictines de Barcelona durant un dels fets històrics més importants de la història de Catalunya, la Guerra de Successió.

Feu ja les vostres comandes!

m

m

T’ agrada aquest article? Comparteix –ho: